Lampu Pendant PD8015 (150mm)

Katerangan pondok:

Dipingpin lampu pendant 10W kalayan panjang awak 150mm, fluks luminous> 90Lm / W, permukaan dipasang lampu pendant cob.

 

MODEL:PD8015(150mm)                      

Inputtegangan: 200-240V 50/60Hz

Kaluaran Watt: 10W Max

Lampu: COB LED

Fluks cahaya: 800Lm Max

CRI: RA80

permukaan finish: bodas / hideung / kulawu

Diffuser:PC

Bahan utama: Aluminium

Ukuran karton: 58 x 21 x 52 cm

kuantitas: 40pcs / ctn

GW: 19Kgs NW: 16Kgs

 


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk:

1/.Panjang lampu tiasa nganggo 150mm, 200mm, 300mm sareng 400mm atanapi disaluyukeun.

2/.Lampu sareng kombinasi 2/3/4/5 huluna atanapi ngaropéa.

3/.Efisiensi tinggi pemantul kalayan sudut beam 18º / 24º / 36º / 60º.

tx

Aplikasi:

Réstoran, kafe, imah.jsb...

cj
cj2
cj3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Chat Online WhatsApp!