Datangna anyar-Aluminium nuju nyerang cahaya sareng sudut beam anu lega

TUNGGAL CO., LTD. salawasna nyiptakeun usaha anu terbatas pikeun panalungtikan sareng pamekaran produk anyar. Lampu aluminium LED lampu, diturunkeun lampu, lampu komérsial mangrupikeun produk anu nembé dikembangkeun sareng dijual ka pasar global.

未 命名 -1

Fitur ditingkatkeun

Kami nganggo ramah lingkungan kalayan bahan baku anu saé anu kualitas pikeun pabrik lampu aluminium anu dipimpin, lampu recessed handap, lampu komersial. Ku sabab éta, éta hadé dina pagelaran stabil sareng aman pikeun pangguna. Salaku tambahan, utamina dicirikeun ku desain Unik, sudut beam lega, ukuran ukuranana populér sareng praktis, betah instalasi.

01

 

Ngeunaan Aplikasi Pepanjangna

Sateuacan ngenalkeun produk anyar kami anu dipimpin alumunium lampu, diturunkeun lampu ka pasar, teknisi kami parantos ngalaksanakeun sababaraha tés sareng ngabuktikeun kacaratanana dina widang anu béda. Dumasar kana hasil uji, éta tiasa utamina dilarapkeun di lapangan (hotél) tingkat luhur, réstoran, mall, kantor, bumi, sareng seueur deui. Kami percanten yén popularitasna terus ningkat, nilai disumputkeun na bakal dipimihan.

AA

 

 

Ngadukung téknologi maju, kamampuan produksi anu alus, sareng jasa anu sampurna, Pro.Lighting nuju nuju di industri ayeuna sareng nyebarkeun produk urang di sakumna dunya. Kalayan sareng produk kami, jasa kami ogé disayogikeun janten tingkat paling luhur. Kami nyayogikeun pre-sales sareng jasa saatos désainer sareng responsif, ngajantenkeun amanah sareng pujian para nasabah. Kami parantos nyetél tim saatos jualan anu profésional anu sanggup ngajawab sadaya patarosan ngeunaan produk sareng pertanyaan kami.

0001


Waktu pos: Jul-14-2020

WhatsApp Online Chat!