Tentang Kami

Pro.Cahayalokasina di kota Foshan, di propinsi Guangdong Cina.Pikeun leuwih ti 20 taun, Pro.Lighting geus fokus kana R&D, produksi jeung penjualan fixtures cahaya, kitu ogéOEM jeung ODMjasa.Dina kapamimpinan tina manajer umum, Mr. Harvey, parusahaan bayaran perhatian hébat kana kualitas produk, pursues efisiensi ngaliwatan téhnologi canggih tur gawé babarengan ikhlas.

Kalawan kaunggulan ranté industri lengkep nu ngawengku maot-casting, CNC, punching, spinning, polishing, sarta pemantul anodizing, kitu ogé hiji bengkel assembly badag, urang tiasa nyugemakeun tungtutan customer ngeunaan kuantitas jeung pangiriman.Pro.Lighting ogé boga laboratorium industri-ngarah, sistem manajemen kualitas, sarta kadali ketat leuwih kualitas luyu jeung sistem manajemen internasional.Tina bahan baku sareng asesoris dugi ka produk réngsé, unggal prosés produksi disampurnakeun.
Konsep ieu ngudag kualitas luhur aya dina hate unggal pagawe.Karakter ieu anu mastikeun 100% tingkat kualitas produk Pro.Lighting.Produk perusahaan parantos lulus sertifikasi CE, sareng sadaya bahan baku sareng produk saluyu sareng standar ROHS pikeun perlindungan lingkungan.

 

 
QQ截图20210702163831

Dina raraga ningkatkeun daya saing of Pro.Lighting, parusahaan geus nyetél tim R & D teknis kuat, ngawangun sistem teknis dipercaya jeung terus launching produk anyar pikeun mastikeun yén Pro.Lighting ngajaga posisi ngarah di pasar.

Pro.Lighting boga tilu rentang produk utama:cahaya komérsial, cahaya kantor, sarta cahaya hotél, kaasup lampu handap LED, lampu lagu, lampu pendant, sorotan, washer témbok, lampu grille, lampu linier,jsb.

Henteu ngan ukur fokus kana kualitas, Pro.Lighting mangrupikeun praktisi jasa anu sampurna.Ngandelkeun platform luar negeri anu dibédakeun sareng strategi téknis anu saé, perusahaan didasarkeun di Cina sareng fokus kana para nasabah di luar negeri.Kami hayang pisan ngadangukeun sora konsumén urang pikeun ngabales leuwih éfisién tur ngajawab sagala konflik pikeun konsumén urang dina ragam profésional.

Allah maparin ganjaran ka jalma-jalma anu ikhtiar.Saatos mangtaun-taun operasi sareng pamekaran, Pro.Lighting parantos netepkeun dasar palanggan anu padet.Produk urang disebarkeun sacara lega di Éropa, Australia, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Wétan Tengah, sareng seueur nagara sareng daérah anu sanés.Aranjeunna diaku sacara lega di daérah lokal, sareng merek sareng reputasi kami terus ningkat.

Ningali ka hareup, Pro.Lighting bakal neruskeun nyieun "Integritas, Kualitas, Tanggung jawab, Nilai" salaku filosofi bisnis nyadiakeun konsumén jeung produk alus teuing jeung layanan impeccable.Marengan para nasabah, urang bakal maju ka arah tujuan anu ditetepkeun pikeun nyiptakeun jaman anyar pangwangunan anu cemerlang!

DISTRIBUSI PELANGGAN

Produk Pro.Lighting disebarkeun sacara lega di Éropa, Australia, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Wétan Tengah, sareng seueur nagara sareng daérah anu sanés.Aranjeunna lega acclaimed di wewengkon lokal, brand urang jeung reputasi terus ngaronjatkeun.


Chat Online WhatsApp!