PRO.LIGHTING diadegkeun dina 1998, ngadeg di Nanhai, Kota Foshan.pabrik urang nyertakeun wewengkon 40.000 méter pasagi.Simkuring gaduh bengkel urang sorangan pikeun spinning, maot casting, punching, kapang injecting, pemantul anodizing, sarta lampu fluoresensi ci sarta lampu LED assembling.

  • 24Mangtaun-taun
    PRO.Lighting diadegkeun dina Maret 1998.

OEM / ODMPELAYANAN

Leuwih 40.000 méter pasagi spasi pabrik, babarengan jeung equipments manufaktur canggih masihan kami kapasitas pikeun pinuh jasa OEM / ODM bisnis jeung ngahontal kualitas luhur on pangiriman waktu.

Kalayan PRO.LIGHTING di sisi anjeun, yakin yén anjeun gaduh pasangan anu leres kalayan pangaweruh anu beunghar sareng pangalaman dina industri pencahayaan pikeun ngembangkeun bisnis anjeun. Mangga ngahubungi kami.

Lampu custom
images
format
Saluyukeun AYEUNA

aplikasi

produk cahaya custom kami anu loba dilarapkeun ka hotél high-end, réstoran kelas luhur, puseur bisnis, kantor, apartemen padumukan, cafe, warung, supermarket jeung leuwih.

Nyiptakeun rohangan cahaya anu langkung nyaman sareng pikaresepeun pikeun kahirupan bisnis anjeun.Nelepon cahaya pro.

  • 76498912
  • 03
  • 01
  • 44be2f381
  • 02

ninggalkeun apesen

Kami kreatif sareng kami narékahan pikeun janten perusahaan anu pangsaéna sareng nyayogikeun produk anu pangsaéna pikeun nyugemakeun anjeun!

Chat Online WhatsApp!