PRO.Lighting diadegkeun dina 1998, ngadeg di Nanhai, Foshan Kota. pabrik urang nyertakeun wewengkon 40.000 méter pasagi. Simkuring gaduh bengkel urang sorangan pikeun spinning, maot casting, punching, kapang injecting, pemantul anodizing, sarta lampu fluoresensi ci na assembling lampu LED.


WhatsApp Online Chat!