Mbyllja e festave të Vitit të Ri Kinez

Ju lutemi të keni parasysh oraret e hapjes së Vitit të Ri, të cilat janë si më poshtë:

Mbyllim të Premten me 21 Janar në orën 17:30 dhe rihapim të Mërkurën më 16 Shkurt si zakonisht nga ora 8:30.

Porositë e bëra gjatë kësaj kohe do të dërgohen më 16/02/2022 për dërgesë mund të planifikohet në17/03/2022 në varësi të porosive.

Faleminderit për vëmendjen dhe mbështetjen tuaj!

Nga të gjithë ne këtu në Pro.Ndriçimi, ju urojmë ju dhe familjet tuaja Gëzuar Vitin e Ri!

 


Koha e postimit: Jan-21-2022
WhatsApp Online Chat!