ТРЕНДОВИ ЗА 2023 ГОДИНА ВДАДЕНО ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ

xUXWwLSZ6aqWQX5o4RNMKB-768-80

Вградено LED осветлување, еден од 16-те клучни трендови на осветлување за 2023 година, што ја поставува сцената за тоа како ќе изгледаат домовите следната година.

„Постои значително и забележливо оддалечување од слабо осветлување на LED и скриено осветлување“, вели Пјеро Де Маркис, основачот на Детално осветлување.„Осветлувањето на патеката исто така станува неверојатно популарен избор, овозможувајќи им на сопствениците на куќи лесно да се приспособат и да ја преместат својата шема на осветлување од една област во друга“.

Оваа додадена функционалност внесува нова димензија во домовите со тоа што обезбедува суптилна и порелаксирачка атмосфера, особено во осветлувањето на бањата каде што обезбедува чувство на спа засолниште.Додадете слоеви на светилката за да го надополните помекото осветлување на позадината создавајќи попријатен и повнимателен амбиент.

Проверете го нашето скриено линеарно осветлувањеLN1906и осветлување на патекатаSP8035 веднаш.


Време на објавување: 15-11-2022 година
WhatsApp онлајн разговор!