PRO.Lighting е основана во 1998 година, во Nanhai, Foshan Сити. Нашата фабрика зафаќа површина од 40.000 квадратни метри. Ние имаме свои работилници за предење, Леене, дупчење, мувла инјектирање, рефлектор Елоксирање и компактни флуоресцентни светлина и LED светло монтажа.


WhatsApp Онлајн Chat!