Lampu gantung PD8015 (150mm)

Katrangan singkat:

Lampu gantung sing dipimpin 10W kanthi dawa awak 150mm, fluks bercahaya> 90Lm / W, lampu gantung tongkol sing dipasang ing permukaan.

 

MODEL:PD8015 (150mm)                      

InputTegangan: 200-240V 50/60Hz

Output Watt: 10W Maks

Lampu: COB LED

Fluks cahya: 800Lm Maks

CRI: RA80

Rampung lumahing: Putih / Ireng / Abu-abu

diffuser:PC

Bahan Utama: Aluminium

Ukuran karton: 58 x 21 x 52 cm

Jumlah: 40 Pcs/ctn

GW: 19Kgs NW: 16Kgs

 


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk:

1/.Dawane lampu bisa nganggo 150mm, 200mm, 300mm lan 400mm utawa disesuaikan.

2/.Lampu kanthi kombinasi 2/3/4/5 kepala utawa disesuaikan.

3/.Reflektor efisiensi dhuwur kanthi sudut sinar 18º / 24º / 36º / 60º.

tx

Aplikasi:

Restoran, kafe, omah.lsp...

cj
cj2
cj3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Obrolan Online WhatsApp!