Kedatangan anyar-Aluminium nyebabake cahya kanthi sudut balok

LAMPIRAN CO, LTD. mesthi menehi upaya tanpa wates kanggo riset lan pangembangan produk anyar. Lampu aluminium LED, lampu surut, lampu komersial minangka produk sing wis dikembangake lan didol menyang pasar global.

未 命名 -1

Fitur upgrade

Kita nggunakake ramah lingkungan kanthi bahan mentah sing apik kanggo ngasilake lampu aluminium sing dipimpin, lampu surem, lampu komersial. Dadi, apik banget ing kinerja stabil lan aman banget kanggo pangguna. Kajaba iku, utamane ditondoi karo desain Unik, sudut rasuk sudhut, ukuran sing populer lan praktis, gampang dipasang.

01

 

Babagan Aplikasi Ekstensif

Sadurunge ngenalake aluminium menyang pasar, para teknisi wis nindakake sawetara tes lan mbuktekake kepraktisan ing lapangan sing beda. Adhedhasar asil tes, bisa ditrapake ing lapangan hotel, hotel, restoran, mall, kantor, omah, lan liya-liyane. Kita percaya manawa popularitasnya terus saya tambah, nilai sing didhelikake bakal ditemokake.

AA

 

 

Nganggo teknologi maju, kemampuan produksi sing apik, lan layanan sing sampurna, Pro.Lighting dadi pimpinan industri saiki lan nyebar produk kita ing saindenging jagad. Kanthi produk, layanan uga diwenehake paling dhuwur. Kita nyedhiyakake layanan pre-sales lan dodolan profesional lan responsif, menang kepercayaan lan pujian pelanggan. Kita wis nyiyapake tim sales sawise profesional sing gelem mangsuli kabeh pitakon babagan produk lan pitakonan.

0001


Wektu kirim: Jul-14-2020

Tampilan Online Chat!