Babagan awake dhewe

Pro. Cahyadumunung ing kutha Foshan, ing provinsi Guangdong China.Kanggo luwih saka 20 taun, Pro.Lighting wis fokus ing R&D, produksi lan dodolan perlengkapan lampu, ugaOEM lan ODMlayanan.Ing pimpinan general manager, Pak Harvey, perusahaan menehi perhatian gedhe marang kualitas produk, ngupayakake efisiensi liwat teknologi canggih lan kerjasama sing tulus.

Kanthi kauntungan rantai industri lengkap sing kalebu die-casting, CNC, punching, spinning, polishing, lan anodizing reflektor, uga bengkel perakitan gedhe, kita bisa nyukupi panjaluk kuantitas lan pangiriman pelanggan.Pro.Lighting uga duwe laboratorium sing unggul ing industri, sistem manajemen kualitas, lan kontrol sing ketat babagan kualitas sesuai karo sistem manajemen internasional.Saka bahan mentah lan aksesoris kanggo produk rampung, saben proses produksi wis olahan.
Konsep ngupayakake kualitas dhuwur iki ana ing ati saben karyawan.Karakter iki sing njamin tingkat kualitas 100% produk Pro.Lighting.Produk perusahaan wis lulus sertifikasi CE, lan kabeh bahan mentah lan produk tundhuk karo standar ROHS kanggo perlindungan lingkungan.

 

 
QQ截图20210702163831

Kanggo nambah daya saing Pro.Lighting, perusahaan wis nyiyapake tim R&D teknis sing kuwat, mbentuk sistem teknis sing bisa dipercaya lan terus-terusan ngluncurake produk anyar kanggo mesthekake yen Pro.Lighting njaga posisi utama ing pasar.

Pro.Lighting duwe telung produk utama:lampu komersial, lampu kantor, lan lampu hotel, kalebu lampu LED mudhun, lampu trek, lampu pendant, sorotan, mesin cuci tembok, lampu grille, lampu linear,lsp.

Ora mung fokus ing kualitas, Pro.Lighting minangka praktisi layanan sing sampurna.Ngandelake platform luar negeri sing misuwur lan strategi teknis sing apik, perusahaan kasebut adhedhasar ing China lan fokus ing pelanggan ing luar negeri.Kita kepengin ngrungokake swara para pelanggan supaya bisa nanggapi kanthi luwih efisien lan ngrampungake konflik kanggo para pelanggan kanthi cara profesional.

Gusti Allah paring piwales marang wong sing kerja keras.Sawise pirang-pirang taun operasi lan pangembangan, Pro.Lighting wis nggawe basis pelanggan sing padhet.Produk kita disebarake ing Eropa, Australia, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan akeh negara lan wilayah liyane.Padha diakoni sacara luas ing wilayah lokal, lan merek lan reputasi kita terus saya apik.

Nggoleki masa depan, Pro.Lighting bakal terus nggawe "Integritas, Kualitas, Tanggung Jawab, Nilai" minangka filosofi bisnis kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik lan layanan sing sampurna.Bebarengan karo para pelanggan, kita bakal maju menyang tujuan sing wis ditemtokake kanggo nggawe jaman anyar pembangunan sing apik!

DISTRIBUSI PELANGGAN

Produk Pro.Lighting disebarake ing Eropa, Australia, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan akeh negara lan wilayah liyane.Padha diakoni sacara luas ing wilayah lokal, merek lan reputasi kita terus saya apik.


Chat Online WhatsApp!