PRO.LIGHTING didegaké ing 1998, diadegaké ing Nanhai, Foshan City.Pabrik kita kalebu area 40.000 meter persegi.Kita duwe bengkel dhewe kanggo spinning, die casting, punching, injeksi jamur, anodizing reflektor, lan lampu neon kompak lan perakitan lampu LED.

  • 24taun
    PRO.Lighting didegaké ing Maret 1998.

OEM/ODMPELAYANAN

Luwih saka 40.000 meter persegi ruang pabrik, bebarengan karo peralatan manufaktur sing canggih menehi kapasitas kanggo nglayani bisnis OEM / ODM kanthi lengkap lan entuk pangiriman kanthi tepat wektu.

Kanthi PRO.LIGHTING ing sisih sampeyan, yakin sampeyan duwe mitra sing tepat kanthi kawruh lan pengalaman sing sugih ing industri pencahayaan kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Mangga hubungi kita.

Lampu Custom
images
format
SESUAIKAN SAIKI

aplikasi

Produk lampu khusus kita digunakake kanggo hotel dhuwur, restoran kelas dhuwur, pusat bisnis, kantor, apartemen omah, kafe, toko, supermarket lan liya-liyane.

Nggawe papan cahya sing luwih nyaman lan nyenengake kanggo urip bisnis sampeyan.Telpon pro cahya.

  • 76498912
  • 03
  • 01
  • 44be2f381
  • 02

ninggalake apesen

kita kreatif lan kita usaha kanggo dadi perusahaan paling apik lan kanggo nyedhiyani sampeyan produk paling apik kanggo gawe marem sampeyan!

Obrolan Online WhatsApp!