PRO.Lighting didegaké ing taun 1998, diadegaké ing Nanhai, Foshan City. pabrik kita kalebu area 40,000 kothak meter. We kudu pelatihan kita dhewe kanggo Spinning, mati casting, punching, jamur nyuntikaké, reflektor anodizing, lan cahya kompak lan perakitan cahya LED.


Tampilan Online Chat!